Coronavirus update

Woningbouwstichting “Samenwerking” neemt preventieve maatregelen om verdere verspreiding van het Coronavirus te voorkomen, in uw belang en in het belang van onze medewerkers. Dat betekent dat we contacten zoveel mogelijk vermijden, zeker met kwetsbare huurders.

We blijven ons natuurlijk wel inzetten om onze dienstverlening op een goede en verantwoorde manier voort te zetten. Maar wij vragen uw begrip als de opzichter er voor kiest zaken telefonisch af te handelen en het langer duurt voor zaken opgelost worden. Ook omdat bedrijven die voor ons werken waarschijnlijk ook preventieve maatregelen treffen.

Wij zijn telefonisch en digitaal bereikbaar
Wij vragen u, zowel huurders als zakelijke contacten, zoveel mogelijk zaken telefonisch of online te regelen.
Telefonisch op werkdagen van 9.00-12.00 uur op 0180-683017 en via e-mail sec@wbss.nl  
Wij verzoeken u niet naar ons  kantoor te komen.

Er vinden minder huisbezoeken plaats
Huisbezoeken vinden alleen plaats als inspectie ter plaatse per se noodzakelijk is en afhandeling niet kan wachten. Andere meldingen worden via de telefoon of via email afgehandeld.

Als een medewerker u thuis bezoekt, zal hij vragen of u klachten heeft die samenhangen met het Corona-virus, zoals verkouden zijn, keelklachten of koorts hebben. In dat geval zal hij uw woning niet betreden maar andere mogelijkheden zoeken het gemelde probleem op te lossen. Maar houd er rekening mee dat in dat geval het onderhoudsbedrijf ook geen werkzaamheden zal verrichten, tenzij het om een urgente situatie gaat

In ieder geval houden onze medewerkers afstand en schudden zij geen handen.

Bezichtigingen van woningen worden voorlopig uitgesteld. Wij zoeken naar een mogelijkheid om toch woningen aan te kunnen bieden.

Onze medewerkers werken zoveel mogelijk thuis
Medewerkers die verkouden zijn, hoesten of koorts hebben moeten thuis blijven. Onze medewerkers beperken hun sociale contacten. Als het werk het toelaat werken onze medewerkers thuis. Dit kan in sommige gevallen tot vertraging van afhandeling van zaken leiden. Wij vragen uw begrip daarvoor.

Vertraging van uitvoering van werkzaamheden
Bedrijven die voor ons werken nemen waarschijnlijk ook preventieve maatregelen of krijgen te maken met ziekte van medewerkers. Dat kan leiden tot (behoorlijke) vertraging bij de afhandeling van zaken. Zoals gezegd proberen wij de dienstverlening op peil te houden, maar we hebben te maken met een ongekende noodsituatie, waarvan het moeilijk te voorspellen is wat er de komende maanden gaat gebeuren. Dagelijks worden wij geconfronteerd met verdergaande maatregelen van de overheid.

Geen afspraken meer op ons kantoor
Wij maken in principe geen afspraken meer op ons kantoor. Ons kantoor is dan ook gesloten voor bezoek. Als een afspraak toch nodig is nemen wij extra maatregelen, zoals het schoonmaken van deurposten, tafels en stoelen en toiletten.

Vragen?
Neem telefonisch of digitaal contact met ons op. Telefonisch op werkdagen van 9.00-12.00 uur op 0180-683017 en via e-mail op sec@wbss.nl 

Op de website van het RIVM leest u de laatste ontwikkelingen over het Coronavirus en de meest gestelde vragen en antwoorden.

Terug naar nieuws overzicht
Woningbouwstichting Samenwerking