Ja tegen glasvezel

De campagne met de oranje vlaggetjes van Rekam GlasDraad is u vast niet ontgaan. Omdat wij als woningbouwstichting “Samenwerking” snel en betrouwbaar internet belangrijk vinden voor de leefbaarheid van ons werkgebied, hebben we besloten om de aansluiting op glasvezel in onze woningen in de kernen Lageweg en Ouderkerk aan den IJssel te verzorgen. Toekomstbestendig internet hoort immers bij de standaarduitrusting van een moderne woning, zowel voor onze huidige als toekomstige huurders.

De voordelen van glasvezel op een rij

  • Toegang tot een supersnelle internetverbinding
  • Geen last meer van storingen op uw televisie en haarscherp beeld 
  • Mogelijkheid om beter vanaf huis te kunnen werken en/of studeren
  • Functionaliteit van zorg op afstand is goed mogelijk door snelheid en stabiliteit
     

Kosten aansluiten voor onze rekening

Woningbouwstichting “Samenwerking” regelt de aansluiting van alle huurwoningen in Lageweg en Ouderkerk aan den IJssel op het glasvezelnetwerk van GlasDraad Krimpenerwaard. Deze aanleg van glasvezel gebeurt geheel op onze kosten. Onze keuze voor glasvezel houdt daarmee in dat uw woning sowieso een glasvezelverbinding krijgt. Als u hier daadwerkelijk gebruik van wilt maken, heeft u alleen nog een passend glasvezel internetabonnement nodig. Dit abonnement wordt door huurders zelf afgesloten. Omdat GlasDraad een onafhankelijk netwerk is, mogen alle providers toetreden en is hierbij veel keuzevrijheid.

Houd uw brievenbus in de gaten

Al onze huurders krijgen een brief waarin precies staat wat nodig is om de snelle glasvezelverbinding in de betreffende woningen te activeren. Dit moeten bewoners immers zelf regelen met de provider van hun keuze. Als u na het lezen van de informatie nog vragen heeft over de glasvezelvoorziening, raadpleeg dan de website van Rekam GlasDraad of neem contact met hen op:

Website: krimpenerwaard.rekamglasdraad.nl
Telefoon: 0850-479228
Email: krimpenerwaard@rekamglasdraad.nl

Informatieavond

Maandagavond 30 september organiseert Rekam GlasDraad een informatieavond in Café De Maenen in Ouderkerk aan den IJssel. Tijdens de informatieavond vertellen zij u graag over het belang van glasvezel in de dorpen en de voordelen die de snelle internetverbinding u biedt. U bent vanaf 19:00 uur welkom en de algemene presentatie begint om 19:15 uur.

Terug naar nieuws overzicht
Woningbouwstichting Samenwerking