Onderhoud diverse huurwoningen

de vloerisolatiewerkzaamheden zijn gestart bij de huurwoningen aan de Kaaswetering

Elk jaar voert Woningbouwstichting “Samenwerking” planmatig onderhoud uit aan diverse woningcomplexen. Dit najaar staan uiteenlopende activiteiten op de planning, van het aanbrengen van isolatie tot bijvoorbeeld de vernieuwing van toegangsdeuren en dakramen. Voor onze huurders zal het een wat ingrijpender zijn dan het ander.

Hier op de website informeren we u over onze actuele onderhoudswerkzaamheden in Ouderkerk en Lageweg.

Warme voeten aan Kaaswetering en Nieuwlandsekade

Woningbouwstichting “Samenwerking” staat voor duurzaam wonen en we starten de eerste herfstweek dan ook graag met energiebesparende maatregelen. Aan de Nieuwlandsekade en Kaaswetering worden de begane grondvloeren van 17 woningen geïsoleerd. De vloerisolatie biedt direct meer wooncomfort, terwijl zuiniger kan worden omgegaan met energie: goed voor het milieu en een besparing op stookkosten!

Op de foto’s ziet u hoe het isolatiebedrijf te werk gaat. Aan de onderzijde van de vloer wordt vloeibare PUR-schuim gespoten. Na het aanbrengen zet dit schuim uit tot een isolatielaag met een hoge isolatiewaarde. Deze vloerisolatie zorgt voor een perfecte thermische scheiding tussen de kruipruimte en de woonruimte, zodat onze huurwoningen beter beschermd zijn tegen kou en vocht.

Houd de website in de gaten
Onze volgende onderhoudsupdate gaat over het isoleren van zolders bij diverse woningen van onze complexen. Bewoners die dit betreft worden vroegtijdig op de hoogte gesteld over de verbeteringen aan hun woning.

Terug naar nieuws overzicht
Woningbouwstichting Samenwerking